Followers

Monday, 14 May 2012

Ok Bah Tempat duduk percuma AirAsia

"Tempat duduk percuma AirAsia" tajuk berita online diakhbar hmetro. Wah bagus ini. Mengikut akhbar,AIRASIA Bhd (AirAsia) syarikat penerbangan tambang murah menawarkan 250000 tempat duduk percuma  untuk direbut dari 1juta kerusi promo ke semua destinasi dalam rangkaian laluannya.

Gambar Hiasan
Tempahlah tempat duduk percuma ini di airasia.com dari sekarang sehingga 20 Mei ini untuk tempoh perjalanan dari 4 Januari hingga 22 Mei 2013 bagi merebut peluang ini. .  Untuk maklumat lanjut sila layari laman AIRASIA Bhd(AirAsia) atau baca berita penuh di hmetro.com . Ok Bah Jika Dapat Tempat Duduk Percuma AirAsia.

Sumber Berita hmetro.com
Sumber Gambar Galeri AsiaAsia.com

Orang ramai boleh men

30 comments:

  1. Thanks for commenting on my blot. I cant read yours though...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Markd60, thanks too.

      Delete
    2. best nie,
      boleh terbang dengan percuma :0

      Delete
    3. He2. Tapi x silap saya ada bayaran lain.He2

      Delete
  2. best bha tue!murah tue kan..harus direbut nie..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiefazatie hehe. Tapi apa pun kalau kehbsn tempat duduk, naik kpal biasa ja pun takpa la kan.Yala, hot bah ne kali kalau yang begini punya package.

      Delete
  3. macam bez je semua title dengan ok bah..hehehe....belanja say jalan2 naik kapal terbang neh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciklyndawawa : nak pergi mana?He2. Tunggu funfair ada dkat tempat tinggal anda.. Yang da kuda macam terbang pusing pusing. He2

      Delete
  4. bestnya dapat tiket percuma... ok bah saya dah follow bah - Noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks prince of noob, tempat duduk ja percuma dia tulis. Masih ada bayaran lain kot.. Sebab bukan tulis tiket percuma. :)

      Delete
  5. hoho, masih budak sekolah untuk fly.

    ReplyDelete
  6. biasa memang ada bayaran lain pun.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. Macam indah kabar dari rupa. Betul tak.He2

      Delete
  7. cm best jek ni.. kalau ada byrn lain pun rasanya tak byk kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasir hamzah. Tpi pa yg pntg, slmt smpai dgan cepat kn.He2

      Delete
  8. Replies
    1. Cik puan muda. Ya. Menarik. Cik nak terbang?He2

      Delete
  9. Replies
    1. He2.Ya. Tapi Tapi tempat duduk ja percuma bah. Ada lagi bayaran lain.

      Delete
  10. wah...bestnye...jom la ramai2 serbuuu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farhana bah. Selamat melancong.He2

      Delete
  11. taktau nak fly pergi mana.
    hehe
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chemay, tu lah. Tapi tempat duduk ja percuma bah.

      Delete
  12. tak minat nak fly buat sementara ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. He2.. Melancng ikt keingnan bah kan.

      Delete
  13. salam kenal...thanks lawat blog akak

    ReplyDelete
  14. Boleh tidur dibuatnya sbb lama menunggu di waiting room AA nih..

    Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fabulous salam kenal juga.He2. AA tu apa?

      Delete

Terima kasih atas komen anda.

Sponsored Links