Followers

Tuesday, 5 June 2012

Ok Bah merasa bahang euro 2012

Bahang EURO 2012 semakin terasa bagi peminat sukan bola sepak. Hanya beberapa hari lagi. Mengikut maklumat yang saya dapat dari akhbar berita harian keluaran khas beberapa hari lalu, EURO 2012 dimulakan dengan empat kumpulan utama.

Kumpulan A
1.)POLAND
2.)GREECE
3.)RUSIA
4.)REP CZECH


Kumpulan B
1.) BELANDA
2.) DENMARK
3.) JERMAN
4.) PORTUGAL


Kumpulan C
1.) SEPANYOL
2.) ITALI
3.) IRELAND
4.) CROATIA


Kumpulan D
1.) UKRAINE
2.) SWEDEN
3.) PERANCIS
4.) ENGLAND


P/s : OK bah kongsi maklumat EURO 2012. Betul tak. Bayangkan dah sampai pelawanan akhir euro 2012 nanti, jika ada lagi guna sotong (octopus) untuk tentukan. Sotong tak nak pilih. Lambung duit siling, tak nak rebah duit siling itu. Nak teruskan perlawanan asyik dapat sama mata. Bagaimana nak bagi ada pemenang erk. :)

 Rujukan: berita harian keluaran khas.

22 comments:

  1. laa..kes yg pakai sotong ritu, utk euro ko? xtau la pulak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizz erma. Hehe. Siapa tahu ada yang guna. Hehe.

      Delete
  2. kaki bola memang dah tak sabar nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaishin Go go go. Bola bola bola. Hehe.

      Delete
  3. chemay tak minat tengok bolaaa.
    T____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chemay hehe. Bola jaring chemay minat kot.Hehe

      Delete
  4. heheh..bukan kaki bola...ehhehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eintan nurfuzie :) jadi kaki pa? Kaki Buku kot :)

      Delete
  5. tu dia...
    sama2 kita nantikan..
    eheheee

    ReplyDelete
  6. HYE FEDO SALAM KENAL
    TAK MINAT BOLA LA...
    HEHEHEE~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai.Salam perkenalan juga.. Terima kasì datang di blog saya..

      Delete
  7. ramai la yang datang office dengan mata lebam nanti..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Pakai cermin mata biru lah boleh mungkin.. Cover sikit.

      Delete
  8. fedo sokong mana ni?hehe..
    nak tengok jugak ler nt..tak pernah layan lg euro..
    world cup penah layan zaman sekolah dulu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Saya
      pun tak tahu ne nak pilih mana.
      Prettywhite pilih mana? Hehehe

      Delete
  9. penuh la org ramai kt restoran mamak nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bakal naik mungkin saham restoran 24 jam. Atau restoran yang berkaitan.Hehe

      Delete
  10. tak payah la ada pemenang camtu. tak pun biar win-win situation, boleh la kongsi hadiah.. kehkehkeh.. holland la best awak.. go go go orange!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby comel wah. Penyokong kumpulan tuh.Hehe.

      Delete
  11. I don't watch football, but later on catch the results on the news. Sounds exciting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe Just waiting the final. :)

      Delete

Terima kasih atas komen anda.

Sponsored Links